Peter:   40 33 85 06 peter@peternissen.dk

Torben:   51 23 12 95 torben@peternissen.dk

Tilbygning og ombygning

Tilbygning til hus nær Aabenraa og Haderslev

Tømrer & Snedker Peter Nissen kan lave enhver form for tilbygning og ombygning. Det kan være alt fra at modernisere et nyt køkken til at bygge et anneks med beboelsesrum. Vi kan lave en tilbygning eller en ombygning i for eksempel Rødekro, Haderslev og Aabenraa, men vi kommer gerne de fleste andre steder. ​

Ombygning af køkken eller tilbygning med børneværelser

​Vi tilbyder i det hele taget et alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med alt inden for byggeri, hvis du skal have lavet en tilbygning eller udført en ombygning. En tilbygning kan for eksempel være en garage, en udestue eller et anneks med plads til flere børneværelser, gæsteværelser eller lignende. En ombygning kan være af køkkenet eller badeværelset, så det bliver moderniseret og måske ændret, så det bliver mere rummeligt og tidssvarende. Det kan også være en uudnyttet tagetage, der skal laves om til beboelsesrum, så der bliver bedre plads til alle børnene i huset.

Mulighederne er uendelige for dit byggeprojekt

Mulighederne ved en tilbygning eller en ombygning er uendelige, men vi kan få dine ideer gjort til virkelighed. Vi lægger i den forbindelse stor vægt på tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du bliver tilfreds med resultatet. Vi sætter altid en dyd i at udføre et holdbart og pænt arbejde uanset opgavens størrelse.​ Kontakt os gerne på telefon 40 33 85 06 eller på e-mail peter@peternissen.dk, hvis du ønsker en drøftelse af dine ønsker og behov, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tilbygning eller ombygning. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit byggeprojekt.