Peter:   40 33 85 06 peter@peternissen.dk

Torben:   51 23 12 95 torben@peternissen.dk

Vi tilbyder

Tømrer og snedker

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt Tømrer og Snedker Peter Nissen.

Læs mere om Tømrer og snedker her

Nybyg

Peter Nissen klarer alle opgaver inden for nybyg. Hvad enten det drejer sig om en privat villa, et landbrugsbyggeri eller en erhvervsejendom, står vi gerne til rådighed.

Læs mere om Nybyg her

Tagdækning

Tømrer & Snedker Peter Nissen tilbyder at lægge nyt tag, men vi kan også renovere eller reparere det gamle. Vi udfører alle former for tagarbejde.

Læs mere om Tagdækning her

Tilbygning og ombygning

​Tømrer & Snedker Peter Nissen kan lave enhver form for tilbygning og ombygning. Det kan være alt fra at modernisere et nyt køkken til at bygge et anneks med beboelsesrum.

Læs mere om Tilbygning og ombygning her

Gulve

Skal gulvet repareres, eller skal der lægges helt nyt på, er det vigtigt, at professionelle fagfolk står for udførelsen, så du sikrer dig, at alt gøres korrekt og lever op til alle betingelser.

Læs mere om Gulve her

Vinduer og døre

Tømrer & Snedker Peter Nissen udfører alle former for opgaver med vinduer og døre. Det kan være reparation og vedligeholdelse, men også udskiftning af vinduer og døre.

Læs mere om Vinduer og døre her

Forsikringsskader

Hvis uheldet er ude og en mindre eller større skade skal udbedres, kommer Tømrer & Snedker Peter Nissen hurtigst muligt og tager hånd om opgaven.

Læs mere om Forsikringsskader her

Renovering

Tømrer & Snedker Peter Nissen kan udføre alle former for renovering af din lejlighed, villa eller erhvervsbygning.

Læs mere om Renovering her

Thermografi

Er din bolig korrekt isoleret eller fyrer du for fuglene? Vi bruger et varmesøgende kamera til at kunne identificere disse problemer.

Læs mere om Thermografi her

Indblæsning af isolering

Der findes mange løsninger der skal overvejes, så tag os derfor med på råd. Så du ved at bruge vores viden kan spare penge og få et bedre indeklima.

Læs mere om Indblæsning af isolering her