Peter:   40 33 85 06 peter@peternissen.dk

Torben:   51 23 12 95 torben@peternissen.dk

Nybyg

Tømrer & Snedker Peter Nissen klarer alle opgaver inden for nybyg. Hvad enten det drejer sig om en privat villa, et landbrugsbyggeri eller en erhvervsejendom, står vi gerne til rådighed.

Tæt samarbejde

Vi sørger for projektet fra start til slut og kan være med lige fra skitse til nøglefærdigt hus. Vi har samarbejde med arkitekter og ingeniører, som kan være med i både den indledende fase og under opførelsen. Tømrer og Snedker Peter Nissen varetager totalentrepriser, hvor vi har et tæt samarbejde med vores underleverandører. Det drejer sig blandt andet om malere, elektrikere og VVS-installatører som vi ved, går lige så højt op i kvalitet, som vi selv gør.​

Engagerede medarbejdere

Vi arbejder kun med de bedste materialer, og vi sørger naturligvis løbende for at holde os opdateret om de nyeste teknikker i branchen. Alle vores medarbejdere er engageret og går højt op i at være med til at skabe en virksomhed, der leverer arbejde, som kunderne er glade for. Vi kører fortrinsvis i Aabenraa, Rødekro, Tinglev, Tønder, Kolding, Haderslev og Sønderborg men tager også kunder ind fra resten af landet. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Så ring til os allerede i dag på telefon 40 33 85 06 eller send os en e-mail på peter@peternissen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.