Peter:   40 33 85 06 peter@peternissen.dk

Torben:   51 23 12 95 torben@peternissen.dk

Gulvebelægning


Skal gulvet repareres, eller skal der lægges helt nyt på, er det vigtigt, at professionelle fagfolk står for udførelsen, så du sikrer dig, at alt gøres korrekt og lever op til alle betingelser.

Professionel vejledning ved gulvlægning

Tømrer & Snedker Peter Nissen har stor erfaring med gulvarbejde, hvor vi gennem tiden har løst mange opgaver inden for alt fra vedligeholdelse til montering. Derfor kan vi tilbyde professionel vejledning, som altid tager udgangspunkt i vores kunders behov. Har du specifikke ideer eller ønske om en særlig type gulv, bestræber vi os på at imødekomme det. Vi kører fortrinsvis i Aabenraa, Rødekro, Tinglev, Tønder, Kolding, Haderslev og Sønderborg men tager også kunder ind fra resten af landet.

Ærligt arbejde

Vi vil strække os langt for vores kunder og går højt op i at levere et resultat, som du kan glæde dig over både nu og i fremtiden. Ærligt arbejde er en vigtig del af vores koncept. Vi holder, hvad vi lover, og vi sætter en dyd i at overholde aftalte betingelser, priser og leveringstider. Tømrer & Snedker Peter Nissen står gerne for dit gulvarbejde. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.